Online coaching in tijden van corona

Tijdens deze coronacrisis is er meer behoefte aan reflectie. Coaching kan je daarbij helpen en het proces versnellen om gedachten op een rijtje te krijgen. Je kunt naar je talenten en je gedrag kijken en het eens anders proberen. Mooi om deze tijd daarvoor te gebruiken.

Waarschijnlijk valt het thuiswerken je zwaar. Je komt jezelf nu extra tegen. Het lukt je niet om ‘uit te staan’, te relativeren of de humor van voorvallen in te zien. En dat is nu juist zo hard nodig.

Wil je tegen iemand aanpraten of kijken wat deze tijd je kan laten inzien, laat het me weten.  Contact Dan starten we via beeldbellen of een andere vorm en online coaching. Ervaring leert dat dit heel effectief kan zijn. Natuurlijk kunnen we fysieke gesprekken met tenminste 1,5 m afstand en digitale gesprekken ook afwisselen.

De eerste keer breng ik geen kosten in rekening, zodat je kunt ervaren of een digitale coachafspraak voor jou werkt. Daarna geldt voor digitale coachgesprekken een aangepast tarief.

Voorwaarde is een rustige plek waar je beschikt over je smartphone, laptop, tablet of pc. Het kan natuurlijk ook buiten, in de tuin, op je balkon of wandelend met je smartphone bij je.