Werkwijze en tarieven

Mijn manier van coachen is gericht op het ontdekken van je mogelijkheden en dit spelenderwijs in gaan zetten. Als mens ben je compleet, met al je mogelijkheden, talenten en wijsheid al in je.

Je kunt bij de coaching de insteek kiezen om je te richten op je talenten en je te richten op waar je van nature goed in bent. Daarbij kun je starten met de strenghts Finder met één of meer gesprekken aan de hand van de rapportage die je hierbij ontvangt zodat je je talenten herkent, waardeert en ziet hoe je ze meer of anders kunt inzetten. 

Je kunt ook verder kijken en op onderzoek uitgaan. We krijgen van kinds af aan echter met allerlei omstandigheden te maken die ervoor zorgen dat we ons op een bepaalde manier gaan gedragen en zaken gaan zien en ervaren. Daarmee zijn we meer of minder ‘succesvol’ geweest, maar soms werkt het niet meer. Het klopt niet meer. Dat is het moment om eens op onderzoek uit te gaan. Waar komt mijn huidige manier van doen vandaan? Hoe ben ik me als kind gaan gedragen ten opzichte van mijn ouders? Wat heb ik meegekregen en hoe ben ik het gaan doen? Welke stemmetjes draag ik in me en welke wijsheid heb ik van binnen zitten die ik vergeten ben? Daar bewustzijn op krijgen en daarmee de ruimte vergroten voor jezelf biedt nieuw perspectief op je eigen mogelijkheden. Je bent immers compleet en goed zoals je bent. Je hebt daarin zoveel meer in te zetten dan je tot nu toe gedaan hebt. Je kunt jezelf zien als een taart. Je taart is veel groter, dan de taartpunt die je tot nu toe gebruikt. Bewustzijn daarop geeft rust en ruimte. Om daar zicht op te krijgen werk ik met verschillende werkvormen. We proberen aan het begin van het gesprek tot rust te komen, in het hier en nu, via korte meditaties of andere oefeningen. Daarnaast kunnen bijvoorbeeld visualisaties of werkvormen vanuit de psycho-synthese veel informatie opleveren. Ik benut dus werkvormen uit de westerse psychologie en oosterse wereld. De verbinding tussen deze twee invalshoeken geeft nieuwe inzichten. Daar kom je verder mee.

Kennismakingsgesprek

We starten altijd met een kennismakingsgesprek. Zo kun je ontdekken wat de mogelijkheden zijn of mijn manier van coachen passend is voor jou en de reden dat je een coach zoekt. Voorafgaand daaraan vraag ik je een formulier in te vullen. Heb je interesse, mail of bel me dan. Contact 

Locatie

De coaching kan op verschillende locaties gehouden worden. We kunnen afspreken in de coachruimte in Lochem, op een andere locatie dichter bij je werk- of woonplek of coachruimte in Utrecht, Deventer of Den Bosch.

Tarieven

Na het kennismakingsgesprek bespreken we de opties en bijbehorende kosten. Dit kan bestaan uit een coachingstraject of losse coachingsgesprekken. Daarbij bepalen we ook op welke locatie de coachingsgesprekken plaatsvinden. Vervolggesprekken kunnen naar wens ook digitaal gehouden worden.  

Een coachingstraject bestaat uit 7 gesprekken van gemiddeld 1,15 uur. Het tarief is € 775,00.
Een los coachingsgesprek van gemiddeld 1,5 uur kost € 145,00.  Voor een digitaal vervolggesprek reken ik € 80,00 per uur. 

Een strenghts coachingstraject bestaat uit 4 gesprekken van gemiddeld 1,15 uur. Het tarief, inclusief de StrengthsFinder vragenlijst bedraagt € 525,00. 

Je kunt er ook voor kiezen te starten met de Strenghts finder met een duidingsgesprek van 1 1/2 uur. De kosten hiervan bedragen € 195,00. 

 

European Mentoring & Coaching Council
De coaches van Move a Mountain bewustzijnstrainingen volgen de ethische code van de European Mentoring & Coaching Council).  Lees meer over de Internationale ethische code.